15. juli 2018

Utenfor komfortsonen - innlegg på CMN-bloggen i dag

God morgen!

I dag blogger jeg for Copic Marker Norge. Der har jeg delt et kort som jeg syns var utrolig morsomt å lage - og langt utenfor min vanlige komfortzone.
 Eller, selve kortet i seg selv er kanskje ikke så uvanlig meg
- men den litt småfrekke frøkna her;)
De av dere som har fulgt meg gjennom det første året mitt som designer på Copic-teamet - og her på bloggen -  har nok ikke kunne unngå å legge merke til at jeg har en forkjærlighet for å fargelegge dyr, roboter og andre små figurer.
Men for å kunne utvikle seg er det viktig å av og til utfordre seg selv - eller ta i mot en utfordring fra andre - så når jeg ble utfordret, måtte jeg jo selvsagt ta den!

Stempelet er fra Whimsy Stamps og fargelagt som følgende:
Hud: E000, 11, 13, 21 R20
Lepper: R20, 32
Hår: hele E40-serien
Klær: BG72, 75, 78
Sko, belte og smykker: N0, 1, 2, 3, 5, 7

Bakgrunnen:
Stanset ut panelet med en dies fra My Favorite Things, med kryssting. Bakgrunnen er laget med et mursteinsstempel fra My Favorite Things, som jeg har stemplet med Versamark og embosset med Clear embossing. Etterpå har jeg påført distress Hickory Smoke. For å få dybde og for å få jenta til å stå ut fra bakgrunnen har jeg gjort to ting: før jeg stemplet/embosset/distresset, klipte jeg ut en maskering - litt større en jenta og langt fra så nøyaktig som henne. Denne satte jeg på kartongen der jeg tenkte å montere henne. Når jeg så hadde stemplet og embosset, tok jeg av maskeringen før påføring av distress. Det gjør at mursteinene ikke går helt inn til motivet og får dette til å poppe litt ekstra frem. Motiver er klippet ut for hånd før jeg montert det med putetape. 
Teksten er fra Hero Arts, den er stemplet og embosset med hvit, på sort kartong og også denne er montert med putetape. 


Takk for at du titter og ønsker alle en kreativ og flott søndag - og oppfordrer alle til å utfordre seg selv litt :)

Kreativ hilsen fra KjerstiIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Reste ATC’er - bruke opp og gjøre ferdig nr6

  Nå har jeg vært og gravd i restebollen igjen! Denne bollen tror jeg snart må være bloggens mest omtalte enkeltting på scrapperommet mit...