19. januar 2020

Pakkelapper - bruke opp og gjøre ferdig nr1

Lenge siden jeg har skrevet noe her nå.
Kreativitet og blogg er et overskuddsprosjekt, og uansett om man vil aldri så mye, så hender det at livet rett og slett bare kommer litt i veien. Har fått vært litt kreativ, men det har vært mest fargelegging og test av teknikker til bakgrunner, så lite å oppdatere på Insta og blogg.
Siden sist har det både vært jul og blitt nytt år.
Noen som pleier å ha kreative nyttårsforsett? Det pleier jeg - noen ganger med litt mere hell enn andre. I år er det å få brukt opp litt av alt det som ligger halvferdig her og litt av alt stæsjet som jeg har lagret her i nærmere 2 ti-år! Halvferdige prosjekter - enten fordi det er prosjekt som ikke er fullført, motiver som er fargelagt, men ikke benyttet eller fordi jeg har testet teknikker eller lekt rundt og blitt sittende igjen med masse bakgrunner.
Og her ligger det masse!
I forbindelse med jule-utfordringen i "50 kort utfordrings-mappen" på FB, lagde jeg som mål å gjøre ferdig 8 halvferdige pakkelapper.
I en ziplockpose som henger over pulten her har jeg en del PP'er - som har ligget der leeeenge! Fant frem et par Rudolfer fra posen og så tok jeg et par tags jeg hadde liggende her etter et annet prosjekt. Og i forhold til å bruke opp gamle ting: disse Rudolfene ble laget til en PP-byttering på Scrapping.no. Dere skjønner det er lenge siden eller?
På baksiden sto det "KB 24/1-03"!


Prosjekt nr 2 var 5 halvferdige pakkelapper, som jeg startet på høsten 2018. Dessverre ble ikke resultatet helt som ønsket, så ble de bare lagt til side i stabelen her.

Tagen er først fargelagt med distress, så stemplet jeg trærne, som er stempler fra My Favorite Things, med grønt. Hadde jeg på heat and stick, for å få dekt trærne med glitter (rock glitter fargelagt med alkoholblekk). Dessverre varmet jeg heat and stick'en litt for mye, så glitteret satt fast, men hvis man tok på det, ramlet det bare av. Og der stoppet det altså.. Løste det ved å dekke alt glitteret med Glossy Accents, så stanset jeg ut noen forskjellige God jul med dies fra Scrapmagasinet, monterte på de og til slutt pyntet med sequins.
 
Den siste pakkelappen er satt sammen av; 1 pakkelapp fargelagt med distress (den sto i boksen her), to diecuts av et tre, som er limt sammen for dybde (de lå i diecutsboksen), god jul med skygge (som også lå i diecutsboksen) og et Copic-fargelagt motiv fra My Favorite Things, som var fargelagt i november (lå i motivboksen)!
Til slutt fikk treet og god jul et strøk med Nuvu glitter gloss, god jul fikk også et lag med glossy accents og helt til slutt pyntet med noen iridescent Jewels. 
 
 
Kreativ hilsen fra Kjersti

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Reste ATC’er - bruke opp og gjøre ferdig nr6

  Nå har jeg vært og gravd i restebollen igjen! Denne bollen tror jeg snart må være bloggens mest omtalte enkeltting på scrapperommet mit...