21. april 2020

Enkle bursdagskort med ink-blending

Bursdagskort går det masse av. I dag har jeg 4 enklere barnekort å dele.
Her har jeg både stemplet og fargelagt direkte på kortbasen. Det er ganske sjeldent jeg lager slike one layer Cards - eller OLC - men variasjon er bra!
Kortbasen min her er Neenah 110lb og kortstørrelsen er 4,,25x5,5".
Hvis man skal fargelegge med Copic rett på basen må den være ganske tykk, ellers blør blekket igjennom og vil synes på innsiden. Man kan uansett ikke fargelegge i mange lag, for da vil det trekke igjennom, selv på så tykk kartong som jeg har brukt her.
Først Maskerte jeg av en stripe nederst på korter og brukte så en stencil fra My Favorite Things med bølgekant og dekket til den øverste delen på kortet. Så har jeg brukt vanlig distress ink til å lage den fargefulle regnbue-borden. 
Stemplene jeg har valgt her er fra Mama Elephant og heter "Little boy agenda" og "Littel girl agenda". Disse er fargelagt med Copic.
Til slutt har jeg stemplet teksten, med sort blekk, med stempler fra Lawn Fawn.
Og dermed var mine 4 bursdagskort ferdige! Selvfølgelig ikke noe i veien for evnt å pynte mer her, men jeg valgte å beholde kortene så enkle.
 


Kreativ hilsen fra Kjersti
 
 
 Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Reste ATC’er - bruke opp og gjøre ferdig nr6

  Nå har jeg vært og gravd i restebollen igjen! Denne bollen tror jeg snart må være bloggens mest omtalte enkeltting på scrapperommet mit...